Thuis

Guangzhou Tang Mei Environmental Protection Technology Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel

De meest professionele fabrikant voor geurfaciliteiten, het belangrijke merk van China voor geursysteem

Guangzhou Tang Mei Environmental Protection Technology Co.,Ltd

Co. van de het Aroma is Milieutechnologie van Guangzhoutonemy, Ltd, één van de eerste partij wettelijke geregistreerde ondernemingen die aan de ontwikkeling begaan en de productie van geursysteem, daar is draagbaar, tafelblad, muur opgezette geurmachine voor kleine ruimte, ook HVAC, die de rechte machine van de aromaverspreider voor middel en laragegebieden blaast die, die het bevorderen beogen en het niveau van ruimteopdracht verbeteren. Wij concentreren ons op productkwaliteit en wij worden geverifieerd van ISO9001, is ISO14000, ISO18000-kwaliteitsbeheersysteem, onze producten ook gekwalificeerd met SGS, Ce, RoHs, SASO-veiligheid het testen. Na een accumulatie en een ontwikkeling op lange termijn, is het nu een belangrijk merk in deze industrie geworden.

 

Guangzhou Tang Mei Environmental Protection Technology Co.,Ltd

TONEMY die met de hoogste de etherische olieleveranciers van de wereld en de olier&d centrum van het opstellings het professionele aroma wordt gewerkt in het UK, HK en GUANGZHOU, met geavanceerde uitrusting en ingevoerde olie grondstof van Britten en Fransen, het bouwde het hoogste ruiken ruimte voor meer klanten.

 

Nu er een paar nieuwe punten uit komt, welkom heet u contacteert ons zijn om de details te krijgen.

 

Guangzhou Tang Mei Environmental Protection Technology Co.,Ltd

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Tonemy heeft 9 Takken in Guangzhou, Shenzhen, HK, Tchang-cha, Changde, Sanya, Nan-Tchang, en Kunming gevestigd, Geschikt verlenen wij en effectief de Wetenschappelijkste Geur Marketing Programma's en de Meest professionele Diensten.

 

In 2015, Tonemy Ingegane Zakelijke relatie met de Hoogste de Etherische olieleveranciers van de Wereld en de Olier&d Centrum van het Opstellings het Professionele Aroma in het UK, HK en Guangzhou, met Geavanceerde Uitrusting en Ingevoerde Olie Grondstof van Britten en Fransen, bouwde het het Hoogste Ruiken Ruimte voor Meer Klanten.

 

In 2016, lanceerde Tonemy ten eerste de Oliereeks voor Voertuig Binnenlandse Decompositie, en het werd hoogst erkend door een Groot Aantal Zakenlieden en Voertuigeigenaars. Nu lanceert Tonemy in Chinese Markt officieel Dit Exclusieve Product dat de Eigenaardige Geur in de Auto kan wetenschappelijk en effectief ontbinden.

Guangzhou Tang Mei Environmental Protection Technology Co.,Ltd Guangzhou Tang Mei Environmental Protection Technology Co.,Ltd Guangzhou Tang Mei Environmental Protection Technology Co.,Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Tonemyaroma

Aantal werknemers : >50-100

Jaarlijkse omzet : 5Million-10 Million

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit de machine van de geurverspreider voor verkoop Van goede kwaliteit de machine van de geurverspreider voor verkoop Van goede kwaliteit de machine van de geurverspreider voor verkoop Van goede kwaliteit de machine van de geurverspreider voor verkoop