products

van de de Flessengeur van 220V 1000ml de Verspreidermachine voor de Certificatie van Ce van de Hotelhal

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Guangzhou, China
Merknaam: Tonemy
Certificering: CE SGS REACH ROHS ISO9001
Modelnummer: TM7000A
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Unieke verpakking met hard document, Kartonvakje voor hoofdverpakking
Levertijd: 3-5 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 20.000 sets per maand
Gedetailleerde informatie
kleur: Black Gewicht: 10kg
spanning: 220V macht: 26W
lawaai: <35dba> Olieverbruik: 7ml/h±5% (het werk frequentie bij 95%)
Hoog licht:

hotel fragrance machines

,

commercial fragrance diffuser


Productomschrijving

van de de Flessengeur van 220V 1000ml van de de Verspreidermachine het Apparaat van de het Hotelhal met Ce-Certificatie

 

Producteigenschappen

 

1. Hoofd van de de legerings nano atomisering van het hoge precisiealuminium
2. Ingevoerde pomp met lange levensuur van Japan
3. De hoogste atomisering van de industrie, die 10000 kubieke meters van dekkingsgebied bereikt.
4. Intelligente microcomputercontrole, intern geïnstalleerd beschermingsapparaat
5. Exclusief gebruik van originele de luchtfilter van Mercedes-Benz, effectief filter het stof.
6. Eerste goedkeuring van het aangemaakte glaslichaam, de manierverschijning en de super corrosieweerstand.
7. Ingebouwd filterkatoen en stod katoen, uitstekend stod effect.
8. De ingebouwde intelligente microcomputer, vier types van frequentiesmontages tijdens vier periodes als vereiste, met de functie van macht sneed geheugen.

 

 

Productparameter

 • Een roestvrij staaladapter
 • Een exemplaar van instructiehandboek
 • Een stuk van machtskoord
 • Een atomiserende kern
 • Een etherische oliefles in 1000ML
 • Een stuk van pvc-verbindingspijp

Verrichtingsstappen 

 • Heb toegang tot een geschikte adapter voor de macht, stop één eind van de machtsadapter in de inputcontactdoos van het materiaal, en het andere eind in de 110-240V-machtsafzet;
 • Zet de machtsschakelaar aan, zal LCD de systeem tijd en het werk status tonen. OP/WEG (OP wijst dat het apparaat in de lopende status is, VAN middelen erop het apparaat werk-weg) is, het WERK/PAUZE (het „WERK“ wijst erop dat het apparaat op het werk is, „PAUZE“ erop wijst dat het apparaat bij een gepauzeerde staat is); De LCD het schermvertoning de huidige tijd, tijd het plaatsen is 24H-systeem; LCD wijst op de werkweek voor de huidige daadwerkelijke tijd; Maandag aan Zondag;

 • Het plaatsen van de het werk periode, de systeemtijd en de geurconcentratie.

 

Toepassingen

 1. Het gebruiken voor de externe Montages controleert ten eerste als de materiaaltoebehoren of niet volledig zijn, tot de voeding toegang hebben en de machtsschakelaar aanzetten en de ventilatorschakelaar, verwerkt de programmamontages, giet etherische olie in de fles, vastmaakt het materiaal. (Nota's: Het wordt vereist om de macht af te snijden alvorens de etherische olie voor het eerst, en dan aan opstelling te zetten het programma

 2. Verbindend met de centrale airconditioningstoestel ten eerste controle als de materiaaltoebehoren, losschroeven de atomiseringsnevel bij de uitgang of niet volledig zijn, plaats de snelle koppeling en sluit de externe installatiepijp, stop in een voeding aan, open de machtsschakelaar, en schreeuw onderaan de ventilatorschakelaar aan opstelling het programma dat, in de etherische olie giet en de installatiepijp aan de plaats van de luchtafzet van het centrale airconditioningstoestel aansluit plaatst, maak goed definitief het materiaal vast. (Nota: Het wordt vereist om de macht af te snijden alvorens de etherische olie voor het eerst, en dan aan opstelling te zetten het programma

 

Bedrijfsinformatie 

TONEMY onder de MILIEUBESCHERMING van GUANGZHOU TANGMEI TECHNOLOGIEcom., Ltd, is één van de eerste partij geregistreerde wettelijke ondernemingen die aan de ontwikkeling en productie die van geursysteem begaan, het bevorderen beogen en het niveau van ruimteopdracht de verbeteren. Na een accumulatie en een ontwikkeling op lange termijn, is het nu een belangrijk merk in deze industrie geworden.

TONEMY heeft 9 takken in Guangzhou, Shenzhen, HK, Tchang-cha, Changde, Sanya, Nan-Tchang, en Kunming gevestigd, geschikt verlenen wij en effectief de wetenschappelijkste geur marketing programma's en de meest professionele diensten.

In 2015, TONEMY ingegane zakelijke relatie met de hoogste de etherische olieleveranciers van de wereld en de olier&d centrum van het opstellings het professionele aroma in het UK, HK en GUANGZHOU, met geavanceerd materiaal en de originele invoer van etherische olie van Britten en Fransen, bouwde het het hoogste ruiken ruimte voor meer klanten.

In 2016, lanceerde TONEMY ten eerste de oliereeks voor voertuig binnenlandse decompositie, en het werd hoogst erkend door een groot aantal zakenlieden en voertuigeigenaars. Nu lanceert TONEMY in Chinese markt officieel dit exclusieve product dat de eigenaardige geur in de auto kan wetenschappelijk en effectief ontbinden

 

 

FAQ

 

Q1. waarom kies het product van uw bedrijf?
De de uitbreidingsmachine van ons bedrijf gebruikt de Japanse pomp van de de invoerlucht, keurt het nevelhoofd de geatomiseerde nevelpijp goed, keurt de nieuwe machine anticorrosief staal en gehard glas, met het voordeel van de mooie verschijning, lange levensduur goed, hoge hoeveelheid atomisering en brede dekking.


Q2. hoe te om de geatomiseerde hoofddelen te handhaven?
Een nieuw geatomiseerd hoofddeel zal voor vervanging worden vastgemaakt.
Als het geatomiseerde hoofddeel wordt geblokkeerd, kunt u nieuwe plaatsen en oude zetten in de alcohol om het vuil te ontbinden. Het is beter want de geatomiseerde delen één keer per maand worden vervangen.

 

Q3 hoe snak naar garantieperiode?
Al onze producten zijn 1 gewaarborgd jaar. U kunt met ons contacteren voor het geval dat om het even welke delen beschadigd zijn, zullen wij de resolutie bij ons het spoedigst uitwerken.


Q4. Is uw etherische olie schadelijk voor gezondheid?
Nr, wordt al onze etherische oliën geraffineerd en in strikte overeenstemming met de normen van de geurvereniging gehaald, en wij gingen ROHS (Internationale Milieurichtlijnen) en BEREIK (163 tests aangaande menselijke gevaarlijke stoffen) over.


Q5: Kunt u ons een gunstige korting geven?
Natuurlijk, zal een gunstige korting worden aangeboden als de hoeveelheid aanzienlijk is.

 

van de de Flessengeur van 220V 1000ml de Verspreidermachine voor de Certificatie van Ce van de Hotelhal 0

 

Contactgegevens
tang

WhatsApp : +8613600014739